Sfaturi in formularea unei cereri de oferta1

Date: 21/05/2016 Category:

Informatiile prezentate mai jos au rolul de a va ajuta, pentru a realiza o cerere de oferta.

Astfel in cererea de oferta completa trebuie tinut cont de urmatoarele:

1.    Planurile casei cu dimeniunile principale. Nu este neaparat necesara o plansa de proiect, este suficient si o schita pe care cotele sa fie trecute corespunzator;

2.    Locul de dispunere a puntului termic;

3.    Destinatia incaperilor;1309305200_221605005_1-panouri-solare-rehau-bacau

4.    Inaltimea incaperilor;

5.    Racordul la apa si la canalizare (fata de ele se calculeaza  necesarul de materiale pentru instalatiile de apa menajera si canalizare interioara);

6.    Dispunerea obiectelor sanitare;

7.    Zonele cu incalzire in pardoseala clar indicate;

8.    Timpul estimat al inceperii lucrarilor si data estimata pentru finalizare;

9.    Stadiul actual al constructiei (structura,acoperis,instalatii electrice,timplarie).

Solicitarea de oferta

Un sfat bun este ca o data cu instalatia de incalzire sa solicitati si oferta pentru reteaua de distributie apa menajera calda/rece si canalizari interioare. Este important ca tevile folosite sa aiba agrement pentru asa tip de utilizare.

Foarte important este ca tevile din coloana de alimentarea cu apa a  bailor si a bucatariei sa aiba sectiune de curgere buna (in cazul pex minim D20 ,recomand D25 ).

Calitatea produselor folosite este vitala. O evaluare corecta duce la concluzia ca segmente din instalatia casei trebuie sa aiba durata de viata cat durata de viata a casei in timp ce altele pot fi reparate/schimbate/intretinute.  Durata de viata in general este x10  temenul de garantie . REHAU are durata de viata minim 100 ani,noi lucram numai cu REHAU.